Van Zeeland naar Den Haag

Niets is leuker dan een uitstapje maken met de paardentram. Vroeger werd hier veel gebruik van gemaakt als vervoersmiddel en was het dan ook helemaal niet raar deze heen en weer voorbij zien te komen met mensen die naar hun werk moesten. Hedendaags worden ze hier niet meer voor gebruikt natuurlijk maar kun je er nog wel van genieten om een uitstapje in te maken met familie of vrienden. De fantastische trekpaarden die hiervoor gebruikt worden en de openlucht maken het allemaal nog gezelliger. Je kunt tegenwoordig zelfs lange ritten maken met de paardentram en daar de hele dag in rondtoeren.

Ik woon in zeeland waar je dit soort dingen veel kunt doen en het een ware attractie voor toeristen is geworden. Voor een paar weken geleden moest ik mijn telefoon laten repareren en omdat ik dat niet bij ons in het dorp kon laten doen moest ik daarvoor dus naar Den Haag. Om nou echt helemaal daar naar toe te rijden daar had ik niet veel zin in en kwam het bij me op om dat op een zaterdag te doen en hiervoor de paardentram te nemen om heerlijk van de kust te kunnen genieten. Je kunt namelijk heel goed met de paardentram van zeeland naar Den Haag.

Zo gezegd zo gedaan en ben ik dus die dag naar Den Haag vertrokken om mijn telefoon te laten repareren. Dat was niet moeilijk want je zoekt gewoon GSM Paradise en dan weet je meteen waar je moet zijn natuurlijk. Op deze manier heb ik er tevens een mooi uitstapje van gemaakt en kwam ik weer terug met mijn telefoon die ondertussen ook weer in orden was gebracht. Zo kun je op een leuke en wijze manier kleine probleempjes oplossen.